Toon het archiefE-mailadresAfdrukken

Camping Den Osse

Locatie

Website:
http://www.campingdenosse.nl
Straat:
Blankersweg 4
Postcode:
4318 TV
Plaats:
Den Osse

Omschrijving

ZEELAND WEEKEND 9 - 11 JUNI 2017

Ook dit jaar organiseert duikvereniging Aqualis het Zeeland weekend! Vorig jaar was een daverend succes en ook dit jaar zal de EC er alles aan doen om er een geweldig weekend van te maken! Wij heten graag al onze leden welkom om dit evenement, maar ook vrienden en introducees zijn van harte welkom. Voor wie nooit eerder een Zeeland weekend heeft mee gemaakt is dit een prima gelegenheid om vele leden te ontmoeten, meerdere duiken te kunnen maken en te genieten van de uitstekende BBQ die al jaren een vast onderdeel uit maakt van dit weekend.

Net zoals voorgaande jaren, hebben wij een veld gereserveerd op de Camping Den Osse. Het grote voordeel van deze camping is dat deze vlakbij verschillende duikstekken is gelegen. Zoals gebruikelijk zetten we daar onze grote Aqualis tent op, waarin voldoende plaats is om alle benodigde catering- en overige faciliteiten een goed onderkomen te geven. Naast deze tent is voldoende plaats aanwezig om je eigen tent op te kunnen zetten, die in dit geval uitsluitend bedoeld is om in te slapen. De rest gebeurt in en rond de Aqualis tent. Het terrein waar we onze tent opslaan is gunstig gelegen ten opzichte van de sanitaire voorzieningen en de spoelplaats voor duikmaterialen. Ook is er elektriciteit aanwezig om lampen etc. op te laden. Daar op de camping gebruik wordt gemaakt van zgn. blauwe EURO – aansluitingen, zullen we zorgen voor enkele verloopstekkers en verdeelblokken.

Tijdens dit Zeeland weekend zijn er een aantal duiken gepland. Een ieder is vrij aan deze duiken mee te doen. Opgave aan de dienstdoende duikleider die aanwezig zal zijn op de camping. Mocht je niet op de camping verblijven is opgave mogelijk middels een telefoontje naar de duikleiderstelefoon 06-12279404. Graag tijdig opgeven zodat we eventuele wijzigingen in het programma kunnen doorgeven.
Naast de duiken plannen we ook een aantal andere activiteiten. Zo is de Stichting Anemoon aanwezig met een divers programma voor zowel duikers als niet-duikers

Er zijn diverse vulstations op zeer korte afstand beschikbaar, de meeste automaten werken op € 0,50 cents munten. Zorg dus dat je die voldoende bij je hebt. Tip: een ouderwetse koker voor filmrolletjes is hier zeer geschikt voor. De duik op zondag is bewust wat later gepland om iedereen de gelegenheid te geven hun tent af te breken en mogelijk wat hulpvaardige handen te bieden aan de Evenementen commissie alvorens we de camping weer netjes achter laten.

Op het grote parkeerterrein voor de camping is er eveneens plaats voor kampeerauto’s. De camping heeft speciale tarieven voor ACSI-card houders, deze kosten apart te verrekenen met de camping.

Iedereen is vrijdagmiddag 9 juni vanaf 15:00 uur van harte welkom op de camping.

Geef even door bij de receptie dat je komt voor AQUALIS en zorg dat je het kenteken van je auto weet. De slagboom werkt op kenteken.

Mocht je niet overnachten is het handiger om je auto op het parkeerterrein te plaatsen. Rechts in de hoek is een pad die langs de sanitaire voorzieningen en het tennisveld loopt waarna je de Aqualis tent links zal zien staan. Of bel even 06-45125802 (Fiona) dan wijzen we de weg.

Adres van de camping:
Camping Den Osse
Blankersweg 4
4318 TV Brouwershaven.

We hebben reeds een aantal aanmeldingen binnen, mocht je willen komen en je hebt je nog niet opgegeven, doe dat nu nog zo snel mogelijk. In verband met de catering is het noodzakelijk dat we uiterlijk vrijdagavond 2 juni willen weten of je komt en/of je nog een introducee mee brengt.

Nadat je je hebt ingeschreven, zullen wij je benaderen om door te kunnen geven van welke mogelijkheden je gebruik wilt maken. Hieronder vind je alvast de prijslijst:

Omschrijving

Prijs

Tent overnachting op het terrein nabij de Aqualis tent

€ 15,00

Ontbijt en lunch zonder overnachting in tent

€ 7,50

BBQ op zaterdag 10 juni 2017

€ 10,00

Maaltijd vrijdagavond

€ 5,00

Frisdrank, bier en wijn

Bar tarief


De EC en het bestuur begroeten jullie graag.
Tot dan!

 

   
 
Datum Titel Categorie
Er zijn momenteel geen evenementen

Export ICS