E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Nettentraining

Evenement

Wanneer:
vr, 3. maart 2017, 19:30 uur - 21:00 uur
Locatie:
Zwembad Groenoord - Schiedam
Categorie:
Zwembadtraining
Duikleider:
EC

Omschrijving

DAG en NACHT NETTENTRAINING - 3 MAART 2017

Nadat door onvoorziene omstandigheden de nettentraining afgelopen jaar niet door kon gaan kunnen we aanstaande vrijdagavond 3 maart deze training weer organiseren.

Dit betekent ook dat wij reeds om 19:30 uur het zwembad mogen gebruiken hetgeen nodig is om de bekende fuik en het dwarrelnet neer te kunnen leggen. Wij kunnen dan tijdig beginnen en omstreeks 20:45 uur ook met het weghalen van fuik en netten eindigen zodat om 21:00 uur het bad weer leeg zal zijn.

Ook deze keer zullen we het zwembad personeel vragen ongeveer halverwege de tijd de lichten te doven om een schemer-cq. nachtduik te simuleren. Het mee brengen van de onderwaterlamp is dus aan te raden. Gedurende deze tijd is geen sterke lamp nodig, helemaal donker zal het niet zijn door het vele omgevingslicht, dus een zgn. buddylampje is voldoende.

Na afloop is er zoals gewoonlijk nog tijd genoeg om een drankje te gaan drinken en na te praten in het clubhuis.

Opgeven voor de training kan zoals gewoonlijk via de website maar ook als je op het laatste moment wil komen ben je natuurlijk van harte welkom.

Natuurlijk kun je ook gewoon komen zwemmen of je duikmaterialen nog een keer testen voordat het duikseizoen echt van start gaat.

Locatie

Locatie:
Zwembad Groenoord - Website
Straat:
Prinses Beatrixlaan 2
Postcode:
3121 JN
Plaats:
Schiedam
Land:
Netherlands

Adres

Prinses Beatrixlaan 2
3121 JN Schiedam

Registratie:

Inschrijvingen:
8
Uw registratie:
Het evenement moet gepubliceerd zijn voordat je je kan registreren.