E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Presentatie Cave Survey Mindanao 2016

Evenement

Wanneer:
vr, 28. oktober 2016, 21:30 uur - 23:00 uur
Locatie:
Clubhuis AQUALIS Rotterdam - Rotterdam, Zuid-Holland
Categorie:
Evenement
Duikleider:
Patrick van der Berg

Omschrijving

Presentatie Cave Survey Mindanao - Filipijnen - 2016

De vraag is natuurlijk wat heeft Cave Survey te maken met duiken, maar Patrick van der Berg is zowel duiker als speleoloog en schrijft ook regelmatig voor ons blad de Kentering maar ook in een voor speleologen bekend blad Spelerpes.
Speleologie is beter bekend als het sportief en wetenschappelijk bezoeken en onderzoeken van grotten.
Daarbij is Speleo Nederland, uit een land zonder echte grotten, een in Europa leidende vereniging die door velen gewaardeerd wordt voor hun kennis en kunde.

Op vrijdagavond 28 oktober a.s. zal Patrick een presentatie houden over een project om in de Filipijnen tezamen met lokale speleologen en met behulp van de lokale overheid een aantal grotten te onderzoeken en in kaart te brengen.
Nadat hij van een bekende hiervoor een verzoek had gekregen heeft hij binnen Speleo Nederland de vraag gesteld wie hiervoor interesse zou hebben en werd een groepje speleologen samengesteld die na de nodige voorbereiding zowel in Nederland als in Belgie uiteindelijk de reis hebben gemaakt.

Hoe dit alles in zijn werk ging en wat de uiteindelijke resultaten van dit bezoek zijn geweest vertelt Patrick gedurende deze presentatie.
Als lid van Speleo Nederland heeft hij deze presentatie reeds een keer gehouden tijdens het 40-jarig bestaan van Speleo Nederland, dit was min of meer een try-out, inmiddels heeft hij nog wat meer foto’s gekregen en dus kunnen wij genieten van een enerverend reisverslag vergezeld van mooie plaatjes.

Wij kunnen deze presentatie van harte aanbevelen.

Locatie

Locatie:
Clubhuis AQUALIS Rotterdam - Website
Straat:
Anthonetta Kuylstraat 98
Postcode:
3066 GS
Plaats:
Rotterdam
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands

Adres

Anthonetta Kuylstraat 98
3066 GS Rotterdam

clubhuis

Registratie:

Inschrijvingen:
12
Uw registratie:
Het evenement moet gepubliceerd zijn voordat je je kan registreren.